Werken bij Deen Shipping

Deen Shipping is een professioneel familiebedrijf met hoge ambities. Bij Deen Shipping zijn we dan ook altijd op zoek naar professioneel, betrokken en ambitieus personeel.

Deen Shipping biedt als werkgever een arbeidscontract onder Nederlandse of Zwitserse voorwaarden. We hebben daarnaast een eigen Personeelsgids (eigen CAO). We bieden een goed salaris, voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling en ruimte voor nevenwerkzaamheden.

1e Kapitein voor MTS Aphrodite

1e Kapitein voor MTS Aphrodite   Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging bij Deen Shipping? Wij zijn op zoek naar een 1e Kapitein met Rijnpatent tot minimaal Mannheim. Je vaart nu continue op de Rijn en bent op zoek naar meer afwisseling? Dan zijn wij op zoek...

Lees meer

Stuurman voor MTS Aphrodite

Stuurman voor mts aphrodite   Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging bij Deen Shipping? Wij zijn per direct op zoek naar een stuurman met vaarbewijs.   Wij zoeken jou! Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is? Ben je...

Lees meer

Open sollicitatie

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is? Ben je sociaal, en vind je het tof om in een team te werken? Loop jij niet weg voor zelfstandig en verantwoordelijk handelen? Aarzel dan niet langer en solliciteer!

Lees meer

Erkend leerbedrijf

Zit je nog op school of ben je een zij-instromer dan zit je bij ons op de goede plek. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben diverse mogelijkheden om medewerkers op te leiden.

Contact

Phone

+31 (0) 78 619 0084

Mail

info@deenshipping.com

Adres

Veerplein 22, 3331 LE Zwijndrecht