Werken bij Deen Shipping

Deen Shipping is een professioneel familiebedrijf met hoge ambities. Bij Deen Shipping zijn we dan ook altijd op zoek naar professioneel, betrokken en ambitieus personeel.

Deen Shipping biedt als werkgever een arbeidscontract onder Nederlandse voorwaarden. We hebben daarnaast een eigen Personeelsgids (eigen CAO). We bieden een goed salaris, voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling, ruimte voor nevenwerkzaamheden, jaarlijkse inflatiecorrectie en een winstafhankelijke bonus.

Matroos – Lichtmatroos

Matroos – Lichtmatroos   Bij Deen Shipping zijn we ambitieus en innovatief en varen we onder andere met LNG aangedreven schepen. Onze ambities maken dat we ook de komende jaren onze groei willen doorzetten en onze managementactiviteiten willen uitbreiden. Ben je...

Lees meer

Open Sollicitatie

Matroos – Lichtmatroos   Bij Deen Shipping zijn we ambitieus en innovatief en varen we onder andere met LNG  aangedreven schepen. Onze ambities maken dat we ook de komende jaren onze groei willen doorzetten en onze managementactiviteiten willen uitbreiden. Ben je...

Lees meer

Erkend leerbedrijf

Zit je nog op school of ben je een zij-instromer dan zit je bij ons op de goede plek. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben diverse mogelijkheden om medewerkers op te leiden.

Contact

Phone

+31 (0) 78 619 0084

Mail

info@deenshipping.com

Adres

Veerplein 22, 3331 LE Zwijndrecht